Time to Sparkle! Vier met onze Glitter Brownie. Ja dat lees je goed: een brownie met eetbare glitters. Deze brownie wil je proeven!
Deze prachtige handgemaakte Glitter Brownie bestaat uit twee verschillende lagen. De eerste laag is onze vertrouwde Originals brownie en is gemaakt van Belgische Callebaut chocolade. Daarna is de brownie bedekt met heerlijke laag smeuïge chocolade ganache met on top eetbare glitters. Als dat geen feest is!
Ingrediënten
Voor het bakken van de perfecte chocolade brownie heb je een aantal ingrediënten nodig. In eerste plaats wordt er onwijs veel liefde aan toegevoegd. Want bakken met zoveel passie, dat proef je gewoon terug. De Belgische Callebaut chocolade die wij gebruiken om jouw brownies te bakken, bevat ten minste 54,5% cacaobestanddelen.
Daarnaast zijn de brownies gemaakt van de volgende ingrediënten:
Suiker, roomboter (melk), 14% ganache (melkchocoladecouverture (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: soyalecithine, natuurlijk vanille aroma), slagroom (melk) (stabilisator; carrageen), roomboter (melk), glucosestroop, kaneel, kleurstof E172)), tarwebloem, ei, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: soyalecithine; natuurlijk vanille aroma), eigeel (scharreleigeel, voedingszuur: E330; conserveermiddel: E202), cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), vanillesuiker (suiker, aroma), zeezout.
Kan sporen bevatten van: noten, pinda’s, andere glutenbevattende granen