Ik hoef niet uit te leggen hoe goed de combinatie van chocolade en geroosterde walnoten is… Onze brownie met walnoten is hemels!
Ingrediënten
Voor het bakken van de perfecte chocolade brownie heb je een aantal ingrediënten nodig. In eerste plaats wordt er ongelofelijk veel liefde aan toegevoegd. Want bakken met zoveel passie, dat proef je gewoon terug. De Belgische Callebaut chocolade die wij gebruiken om jouw brownies te bakken, bevat ten minste 54,5% cacaobestanddelen.
Daarnaast zijn de brownies gemaakt van de volgende ingrediënten:
Suiker, roomboter (melk), tarwebloem, ei, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), 10% walnoot, eigeel (scharreleigeel, voedingszuur: E330; conserveermiddel: E202), cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), vanillesuiker (suiker, aroma), zeezout.
Kan sporen bevatten van: andere noten, pinda’s, andere glutenbevattende granen.